fbpx

Hoe herkent u knap schilder- en onderhoudswerk?

Het schilderen van uw woning kan een flinke klus zijn. Begrijpelijk als u dat werk wilt uitbesteden. Maar hoe weet u nou of u de juiste vakman inschakelt?

Ga in zee met een schilders- en onderhoudsbedrijf dat tijd steekt in een uitgebreide werkopname en een heldere offerte zoals Ernes schilders. Kijk verder dan de laagste prijs. Kies voor vaklieden die ervoor zorgen dat afspraken over de planning keurig worden nagekomen.

Goedkoop of duurkoop?

Pas op met de allerlaagste prijs. Dat betekent vaak een hoop gedoe tijdens de uitvoering, afspraken die niet worden nagekomen, vragen rond meerwerk, een slechte planning en technische problemen op termijn. Betaal liever een reële prijs waarbij u mag rekenen op een strakke planning, een geolied proces met goede afspraken en een zorgeloze uitvoering.

Eén vast aanspreekpunt.

Een professioneel schilders- en onderhoudsbedrijf maakt goede werkafspraken met u en zorgt voor één vast aanspreekpunt. De contactpersoon is verantwoordelijk voor alle communicatie en bewaakt de planning en de voortgang. Als opdrachtgever mag u rekenen op een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat dit betekent in de voorbereiding en het dagelijks werk.

Zo valt te lezen op de website van vereniging eigen huis.

Adressen

Postadres:
Caumerboord 75, 6418 BM Heerlen

Bezoekadres: 
Koperslager 2, 6422 PR Heerlen
bedrijventerrein Parkstad nr. 6329

Telefoon: 045-5321471
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 WhatsApp

KvK nr: 14607189
BTW nr: NL001837208B15

Ernes Schilders. Kwaliteit schilderwerk sinds 1932.

© Copyright 2012 - 2018

website gebouwd door site42 webdesign uit Limburg bouwt betaalbare websites op maat